Un altre dels pastissos que tenia pendents de penjar al bloc és aquest, el pastís de l'aniversari de la meva mare que va ser el mes de Juliol! Com a ella li agraden molt les margarites va ser força fàcil l'elecció.
Vaig voler experimentar i fer el meu primer pastís de dos pisos amb fondant!! I el meu primer pastís de colorins també!
Masses experiments per un sol pastís potser però el resultat va ser bastant satisfactori. El pastís va quedar molt bo tot i que sempre hi ha coses a millorar, però, vaja, mica en mica! A veure que us sembla a vosaltres?
Pastís de colorins (Tarta Arco Iris en castellà):
La massa és la mateixa que he utilitzat fins ara del pa de pessic genovés però el procés de cocció és diferent.
Ingredients:
6 ous
200 gr de sucre
220 gr de farina
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Preparació (amb Thermomix):
Preescalfem el forn a 170º
Posem la papallona a la Thermomix i hi tirem els ous i el sucre i la vainilla. Programem 6 minuts a 37º velocitat 4.
Quan s'acabin els 6 minuts, ho tornem a posar 6 minuts més a velocitat 4 però sense temperatura.
Hi afegim la farina i programem 4 segons a velocitat 3. Traiem la papallona i acabem de remenar amb l'espàtula amb suavitat.
Separem la massa en 5 bols, i a cadascun hi afegim unes gotes de colorant de tons diferents.
Per fornejar he utilitzat motlles d'un sol ús del Mercadona perquè així en podia posar 2 o 3 al forn cada vegada. Uns 15 - 20 minutets cada fornada.
Un cop s'han refredat les capes, l'he recobert amb ganatxe de xocolata blanca preparat el dia abans:
200 ml de nata per muntar
300 gr de xocolata blanca
Posar la nata en una cassoleta i quan comenci a arrencar el bull, apagar el foc i tirar-hi la xocolata blanca a trossets fins que estigui ben desfeta.
Deixar que refredi i guardar unes hores a la nevera, jo el vaig preparar el dia abans.
Aquí podeu veure com tallo el que sobra del fondant de nubes blanc que vaig tenyir de groc.
I així va quedar per dins! Boníssim!!!
De l'altre pastís, el la part inferior no en poso la recepta perquè vaig fer trampa (coses del temps) i vaig utilitzar el preparat de Devil's food cake amb frosting de xocolata de la Betty Crocker, que per cert estava de muerte i el podeu trobar al Carrefour. Si alguns heu anat al mexicà La Tarántula de Sants (BCN), segur que coneixeu els postres, la Muerte por Chocolate o la Resurrección, doncs tenia el mateix gust... mmmm només recordar-ho... que bo! Si no hi heu anat mai, aneu-hi, 100% recomanat!
Podeu trobar més fotos de tot el procés, on podeu veure també la pinta que tenia el pastís inferior, al blog de l'Uri: Capturant moments
Uau! Espectacular, Marta. L'exterior ja és moníssim, però l'interior és una sorpresa genial! Pisos de colors fantàstics. Petons
ResponEliminaUalaaaa Marta!!!!! Que crac!!!! Quan tingui temps... intentaré fer una d'aquestes meravelles! ;)Una abraçada!
ResponElimina