dimecres, 27 de març del 2013

Ulleres / Palmeretes banyades en xocolata blanca

Bona tardaa!!!
Com va la Setmana Santa? Jo estic de vacances o sigui que per mi va suuper bé!
Bé doncs avui he fet unes palmeretes de pasta de full (o ulleretes, no sé mai com dir-ne jaja) que després he banyat amb xocolata blanca i us en deixo la recepta ràpidament ja que és superfàcil de fer.

Necessiteu:
Pasta de full (jo he fet servir la del Lidl}
Sucre
Xocolata

Engegueu el forn a 200° a dalt i a baix.
Estireu la pasta de full, hi tireu sucre per sobre i passeu un corró perquè el sucre s'enganxi bé.
Partiu per la meitat perquè us quedin dos tires. N'agafeu una i feu un doblec a cada banda fins al mig.
Torneu a posar sucre i passeu el corró sense apretar massa.
I finalment torneu a doblegar de les dues bandes cap a la meitat i torneu a posar sucre i a passar el corró. Feu el mateix amb l'altra tira de pasta de full.
Talleu unes tires de més o menys 1cm i les poseu sobre el paper de forn. No les poseu gaire juntes que sino s'enganxaran.
Coure uns 12 minuts, depen del forn, aneu controlant que no es cremin, fins que estiguin dauradetes després les gireu i les deixeu uns 5 minutets més.
Mentre espereu que es refredin una mica, aneu desfent la xocolata a temperatura molt baixa al microones.
Decoreu amb la xocolata les palmeres que vulgueu i les poseu una horeta a la nevera perquè la xocolata es torni a endurir.
Espereu que tornin a agafar la temperatura ambient i a menjar!!!!

4 comentaris:

  1. Fan molt bona pinta, però crec que els hi falta el toc de sucre, però i la recepta del brownkiee????

    ResponElimina
  2. Si que en porten si de sucre, però queda com per dins! Estan boníssimes! Demà les proves!
    I la recepta del brownkie està en procés jeje!

    ResponElimina
  3. Si que en porten si de sucre, però queda com per dins! Estan boníssimes! Demà les proves!
    I la recepta del brownkie està en procés jeje!

    ResponElimina
  4. Marta, les Ulleres en xocolata perfectes,la mesure del sucre encara més, es molt important la mesure del sucre.
    Felicitats!!!

    ResponElimina