divendres, 13 d’abril de 2012

Risotto ràpid de pollastre i bolets

Aquest mes participo per primera vegada a la recepta del 15 de Els fogons de la bordeta i Xocolata desfeta amb un arròs fàcil i ràpid.



Ingredients (per 1 persona):

- 1 tarrina d'arròs integral un minuto (de Brillante)
- 1 pit de pollastre
- 1 grapat de bolets congelats
- Parmesà en pols
- Un got de brou de pollastre
- Herbes provençals


Preparació:
Comencem a coure els bolets en una cassola amb una mica d'oli perquè es vagin descongelant. Tallem el pollastre a daus, el salpebrem i l'afegim a la cassola amb els bolets un cop aquests ja hagin absorbit l'aigua.
Quan el pollastre estigui daurat hi tirem la tarrina d'arròs i el got de brou.
Esperem uns minuts que el pollastre absorbeixi el brou i hi tirem el formatge parmesà i les herbes provençals. El formatge farà que quedi el toc cremòs de risotto, també s'hi pot afegir mantega però jo no acostumo a posar-ne.
Remenem bé i ho servim.

6 comentaris:

  1. Apa, quina pinta Marta!! Els risottos són una de les meves formes preferides de menjar l'arròs, i aquest té una pinta... mmmmm!!!!
    Moltes gràcies per participar!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Aquestes receptes pim pam són ideals per quan tens poc temps de cuinar. A més, queden boníssimes!

    ResponElimina
  3. Muy buena receta, me encantan los risottos, besos.

    ResponElimina
  4. Aquestes receptes ràpides, son les preferides del meu fill, ara li ensenyo.. molt bona proposta!! petons i bon diumenge.

    ResponElimina
  5. Té una pinta fantàstica! I això que sigui ràpid encara m'agrada més, que sempre vaig amb presses per la vida... Haha!
    Una aportació genial.
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  6. Gràcies pels comentaris!
    Realment sí, aquestes receptes ràpides al final són les més útils!

    ResponElimina