Ingredients (per 1 persona):
- 1 tarrina d'arròs integral un minuto (de Brillante)
- 1 pit de pollastre
- 1 grapat de bolets congelats
- Parmesà en pols
- Un got de brou de pollastre
- Herbes provençals
Preparació:
Comencem a coure els bolets en una cassola amb una mica d'oli perquè es vagin descongelant. Tallem el pollastre a daus, el salpebrem i l'afegim a la cassola amb els bolets un cop aquests ja hagin absorbit l'aigua.
Quan el pollastre estigui daurat hi tirem la tarrina d'arròs i el got de brou.
Esperem uns minuts que el pollastre absorbeixi el brou i hi tirem el formatge parmesà i les herbes provençals. El formatge farà que quedi el toc cremòs de risotto, també s'hi pot afegir mantega però jo no acostumo a posar-ne.
Remenem bé i ho servim.
Apa, quina pinta Marta!! Els risottos són una de les meves formes preferides de menjar l'arròs, i aquest té una pinta... mmmmm!!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!
Petonets
Sandra
Aquestes receptes pim pam són ideals per quan tens poc temps de cuinar. A més, queden boníssimes!
ResponEliminaMuy buena receta, me encantan los risottos, besos.
ResponEliminaAquestes receptes ràpides, son les preferides del meu fill, ara li ensenyo.. molt bona proposta!! petons i bon diumenge.
ResponEliminaTé una pinta fantàstica! I això que sigui ràpid encara m'agrada més, que sempre vaig amb presses per la vida... Haha!
ResponEliminaUna aportació genial.
Moltes gràcies per participar!
Petonets!
Gràcies pels comentaris!
ResponEliminaRealment sí, aquestes receptes ràpides al final són les més útils!