dilluns, 21 de maig de 2012

Cupcakes de vainilla amb buttercream de nocilla

BONDIA!!!
Aquest dissabte finalment em vaig decidir a fer buttercream!
Feia temps que ho tenia en ment però no m'acabava d'atrevir...
Com sempre he seguit les instruccions de l'Alma d'Objetivo cupcake i han quedat boníssimes!
La decoració encara pot millorar però mica en mica...
Aquí us deixo la recepta i les fotos.




Ingredients (per 10 cupcakes):
100 g de farina
1 culleradeta de llevat Royal
100 g de sucre
100 g de mantega
2 ous
2 cullerades de llet
1 culleradeta i mitja d'extracte de vainilla
Perletes de xocolata








Ingredients pel buttercream de nocilla:
150 g de mantega
150 g de sucre glas
3 culleradotes de nocilla







Preparació:
Engegar el forn a 180º
Batre la mantega amb el sucre fins que quedi cremós.
Afegir els ous batuts amb la vainilla i després la farina tamisada amb el llevat.
Afegir les 2 cullerades de llet i les perletes de xocolata.
Repartir la mescla entre els papers per a cupcakes (omplir 2/3 del motlle), aquesta vegada me'n van sortir 11. Si teniu motlle per posar les càpsules molt millor, perquè així no corres el perill de que s'obrin tant.
Posar al forn uns 18-20 minuts.
Deixar que es refredin 5 minuts i després posar-les sobre una reixeta per evitar que el paper s'acabi obrint.


Preparació del buttercream:
Treure la mantega una hora abans de la nevera.
Tamisar el sucre glas. Batre la mantega i el sucre fins que quedi com una crema. Afegir-hi les 3 cullerades generoses de nocilla i acabar-ho de barrejar bé. 
Posar en un mànega pastissera i decorar!


M'he de comprar però ja, les boquilles de Wilton que fan forma de rosa i de cacota! M'encantennn! Però tot arribarà!
Bona setmana a tothom!!!














3 comentaris:

  1. Hola MArta guapa tu

    que macos i que bons, anoto la formula
    gràcies per compartir i mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. T'han quedat guapíssims, els provaré a casa!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, estaven molt bons i no és complicat de fer!

    ResponElimina