dijous, 17 de maig de 2012

Gratinat de gall d'indi amb Philadelphia



Aquest mes per la recepta del 15 de Els fogons de la bordeta i de Xocolata desfeta ens han proposat fer entrepans i aquí teniu la meva recepta. 



Ingredients:
Un bon pà
Formatge Philadelphia (el meu era light jaja)
Gall d'indi a làmines
Mozzarella ratllada
Orenga

Preparació:
Preescalfem el forn a 170º a la posició de gratinar.
Obrim la barra de pa per la meitat. Agafem una de les meitats, l'untem amb Philadelphia, posem el gall d'indi a trossets i posem per sobre la mozzarella.
Ho enfornem fins que quedi la mozzarella gratinada i finalment hi tirem una mica d'orenga per sobre i ja està a punt per ser devorat. 


4 comentaris:

  1. Ben bo, i fàcil de preparar! M'agrada!

    ResponElimina
  2. Mmmmmmmm.... podem venir a sopar?! Tenim la nevera buida i això ha d'estar de mort!!
    Moltes gràcies per participar!!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Que buena cena!! yo yo que me tomé dos manzanas... ;( todo lo que vaya gratinado significa queso o bechamel, viva!! ;)

    ResponElimina
  4. Gràcies a totes!!
    Si que era bo si!

    ResponElimina