BONDIA!!!
Pel dia de Sant Esteve vaig voler fer una galeta per posar a taula per cada comensal i van tenir molt èxit.
La recepta de la massa de la galeta de xocolata és de Dulce Kitz i aquí la teniu:
Ingredients:
225 gr de farina
175 gr de sucre
150 gr de mantega
50 gr de cacau
1 ou
Preparació:
En un bol barregem la mantega amb el sucre.
Afegim l'ou i batem fins que estigui integrat.
Afegim la farina i ho barregem tot bé.
Per acabar, afegim el cacau i ho barregem tot fins que quedi una massa homogenia.
Estirem la massa i la deixem uns 30 minuts a la nevera.
Tallem amb els motlles que vulguem i les enfornem 12 minuts a 160 graus.
Us animo a fer-les ja que queden molt bones!!
Un cop refredades les vaig anar decorant amb fondant i amb glaça i finalment les vaig posar dins d'unes bossetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada