dilluns, 10 de desembre de 2012

Galetes Nadalenques

BONDIA!!!
Avui porto una entrada express amb les fotos del curs de galetes nadalenques que vaig fer ahir a Dulce Kitz.
Vam aprendre a decorar amb glaça i amb fondant. Amb la glaça encara no havia experimentat mai i trobo que és més laboriós que el fondant ja que requereixes més d'un bon pols.


El Rudolf amb bufandeta i el nas ben vermell!

 Fent proves amb la meva primera galeta amb glaça.
El truc per fer aquesta galeta amb caramel al mig és fer el forat amb la forma que vulguis  i posar-hi un caramel del gust que vulguis, poden ser perfectament de la pila de caramels dels reis que segur que teniu per algun lloc i quan enfornes la galeta el caramel es desfà et... voilà!

 El Pare Noel amb cinteta per penjar a l'arbre!

Un mitjó amb uns daus infantils  

 Estrella de neu amb glaça i purpurina, aquesta en directe es veu més xula i molt elegant

 I la més graciosa, el tió!




I ara toca practicar força amb la glaça! Si tinc temps miraré de fer-ne una per cada convidat per posar a taula pel dia de Sant Esteve.

1 comentari:

  1. Quina monada, Marta! Tens raó, jo només he fet servir glaça per a decorar galetes i cal un bon pols, i tant!! T'han quedat precioses!! Petonets

    ResponElimina