dilluns, 23 d’abril del 2012

Cupcakes per Sant Jordi

Avui a Catalunya celebrem la diada de Sant Jordi, el meu germà es diu Jordi i això es mereixia unes cupcakes!








La massa dels cupcakes l'he tret del bloc Objetivo Cupcake (que té unes coses genials), però jo hi he afegit una mica de cacau.

Ingredients (per 10 cupcakes):

100 g farina
1 culleradeta de llevat Royal
100 g sucre
100 g mantega
2 ous
2 cullerades de llet
1 culleradeta d'extracte de vainilla
25 g de cacau
Fondant per decorar


Preparació:
Engegar el forn a 180º
Batre la mantega amb el sucre fins que quedi cremós.
Afegir els ous batuts amb la vainilla i després la farina tamisada amb el llevat.
Afegir les 2 cullerades de llet.
Repartir la mescla entre els papers per a cupcakes (omplir 2/3 del motlle)
Posar al forn uns 18-20 minuts.
Deixar que es refredin i decorar al gust.
Jo entre el cupcake i el fondant hi he posat xocolata i una mica de melmelada de maduixa



Les roses, tant les grans com les petites les he fet seguint les instruccions del fabulós llibre de la Peggy Porschen "Peggy's Favourite Cakes & Cookies" que vaig comprar a Amazon.


1 comentari:

  1. Hola Marta! Jo no et coneixia, t'he vist pel bufet de postres. M'agraden molt aquests cupcakes que vas fer per Sant Jordi! Ja et seguiré. Petonet!

    ResponElimina