Aquest dissabte vam celebrar l'aniversari de la meva àvia que va fer 92 anys i Sant Josep, pel meu pare.
Vaig veure a bastants blogs la recepta d'aquest pastís i no semblava molt complicada i em vaig llençar a fer-la.
Ingredients:
225 g galetes
120 g mantega
50 ml llet
250 ml nata
200 ml llet
150 g xocolata negra
50 g sucre
50 ml llet
1 sobre quallada Royal
250 ml nata
200 ml llet
2 tauletes de xocolata amb llet
30 g sucre
50 ml llet
1 sobre quallada Royal
250 ml nata
200 ml llet
3 tauletes de xocolata blanca
Preparació:
Triturem ben fines les galetes i les barregem amb la mantega, i amb la massa folrem la base d'un motllo desemmotllable pressionant amb una cullera.
Per fer la capa de xocolata amb llet, primer amb una forquilla fem unes marques a la capa anterior perquè aquesta s'hi enganxi bé i procedim de la mateixa manera que amb la xocolata negra. A l'hora d'abocar-la a sobre de la capa de xocolata negra ho fem a poc a poc, deixant que caigui primer sobre un cullerot. Posem el motlle a la nevera.
Per fer la capa de xocolata blanca, seguim les mateixes indicacions anteriors. Aquest cop, però, no hi afegim sucre. El reservem a la nevera tota la nit.
Estava boníssim, però us aviso que atipa moolt!
Qué rica esta tarta!
ResponEliminaSi, estaba riquísimo!!
EliminaSaludos!