dilluns, 19 de març del 2012

Pastís de 3 xocolates

Aquest dissabte vam celebrar l'aniversari de la meva àvia que va fer 92 anys i Sant Josep, pel meu pare.

Vaig veure a bastants blogs la recepta d'aquest pastís i no semblava molt complicada i em vaig llençar a fer-la. 



Ingredients:
225 g galetes
120 g mantega

50 ml llet
1 sobre quallada Royal
250 ml nata
200 ml llet
150 g xocolata negra
50 g sucre

50 ml llet
1 sobre quallada Royal
250 ml nata
200 ml llet
2 tauletes de xocolata amb llet
30 g sucre

50 ml llet
1 sobre quallada Royal
250 ml nata
200 ml llet
3 tauletes de xocolata blanca

Preparació:
Triturem ben fines les galetes i les barregem amb la mantega, i amb la massa folrem la base d'un motllo desemmotllable pressionant amb una cullera.

Per fer la capa de xocolata negra, desfem el sobre de quallada amb 50 ml de llet. Escalfem la nata amb la resta de la llet, la xocolata negra i el sucre i quan arrenqui el bull, ho traiem del foc i hi aboquem la quallada, remenant bé. Ho tornem al foc, molt suau, i no parem de remenar fins que torni a arrencar el bull. Ho deixem coure 2 minuts i ho aboquem sobre la base de galetes. Ho posem a la nevera perquè qualli.

Per fer la capa de xocolata amb llet, primer amb una forquilla fem unes marques a la capa anterior perquè aquesta s'hi enganxi bé i procedim de la mateixa manera que amb la xocolata negra. A l'hora d'abocar-la a sobre de la capa de xocolata negra ho fem a poc a poc, deixant que caigui primer sobre un cullerot. Posem el motlle a la nevera.

Per fer la capa de xocolata blanca, seguim les mateixes indicacions anteriors. Aquest cop, però, no hi afegim sucre. El reservem a la nevera tota la nit.

Estava boníssim, però us aviso que atipa moolt!

2 comentaris: