dijous, 8 de març del 2012

Pollastre amb carbassó a la llimona


Jo no sóc massa de menjar verdures i estic intentant provar noves receptes per fer que m'agradin una mica més. Doncs avui he fet aquest plat i he de dir que m'ha encantat! M'ho faré més sovint! I aquí teniu la recepta:




Ingredients:
Pit de pollastre
Carbassó
Suc d'una llimona
Espècies








Preparació:
Tallar el pollastre i el carbassó a dauets i coure a foc lent en una olla. Tapar. Deixar uns 10 minutets i anar remenant de tan en quan.
Tirar el suc d la llimona i les espècies i coure-ho a foc viu uns segons.

2 comentaris:

  1. Tens un bloc molt maco!!!! aquestes receptes m'agraden, senzilles i boníssimes!!!!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! De fet el bloc potser s'hauria d'haver dit "Cuinar en menys de mitja hora" jeje! He de fer coses fàcils perquè no tinc massa temps.

      Elimina